Rundtomkring i Roskilde og omegn gøres der klar til det store juletræs salg. file4441306932728Her er en kort oversigt over nogle af de steder hvor du kan tage hen og købe et nyfældet juletræ, eller selv fælde det.

Dyssegaarden

Fra d. 7. december, kan man alle hverdage og weekender købe juletræer, der både er fældet, og som du selv kan fælde. Onsdage og lørdage sælges der desuden også kød fra gårdbutikken, og i weekenderne hele november og december er der hyggelige aktiviteter og lækker mad, for hele familien. Se mere på dyssegaarden.com
Dyssegaarden ligger på Frederiksborgvej 570, Gundsømagle, 4000 Roskilde.

FDF Roskilde

FDF Roskilde sælger traditionen tro også juletræer, både fra deres nye kredshus på Vindingevej 31, og ved Spar på Holbækvej. Ved at købe juletræer gennem FDF støtter man deres frivillige arbejde for og med børn og unge. Se åbningstiderne for juletræssalget her.
FDFerne sælger juletræer på Vindingevej 31, og Holbækvej 7-11.

Lützhøfts Købmandsgaard

Købmandsgården holder hyggeligt julearrangement d. 12. december 2015, hvor det blandt andet er muligt at købe økologiske juletræer. Her er aktiviteter for hele familien, og julehygge som i gamle dage.
Lützhøfts Købmandsgaard holder julearrangement d. 12. dec. 2015, kl. 11.00-15.00, på Ringstedgade 6-8.

KFUM spejderne

KFUM Spejderne sælger også juletræer, og dette støtter deres frivillige arbejde med og for børn og unge. Juletræerne kommer direkte fra Maglesø Plantage, og kan betales kontant eller med Mobilepay. De sælger træer ved Frøspringvandet på Klostervej og ved Rådhuset på Køgevej. Se deres åbningstider her.

Svogerslev Boldklub

Du kan også købe dit juletræ af Svogerslev Boldklub, som står klar på Svogerslev Centrets P-plads, aller dage fra kl. 10.00-18.00. Her kan du endda også betale med dankort.

Munksøgård

På Munksøgård i Trekroner, kan man købe økologiske og fair trade træer i forskellige størrelser. Priserne ligger på mellem 250kr og 400kr. På Munksøgård kan man også købe pyntegrand og juletræsfødder af træ – men i år sælges der ikke and, gås og flæskesteg!. Det sker fra Butik Aftensol, på Munksøgård 101 A. De har åbent alle dage mellem kl. 16.00 og 18.00.