En tur på en OK-tankstationen kan nu give støtte til Roskilde Håndbold, da klubben har underskrevet en sponsoraftale med energiselskabet OK.

Foto: OK.

Det skriver OK til Dit Roskilde.

I Roskilde Håndbold er ambitionerne høje og drømmene store. Det skal være sjovt at spille i klubben både for motionister og elitespillere, men at drive en klub er krævende.

Derfor glæder klubbens bestyrelse sig over, at den har underskrevet en sponsoraftale med energiselskabet OK.

Aftalen er simpel. Man kan støtte klubben med 5 øre pr. liter brændstof, hver gang der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Roskilde Håndbolds sponsoraftale.

Håndboldklubben får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK.

På den måde kan man støtte klubben med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Støtte til sammenholdet
I Roskilde Håndbold er der altid masser af liv, da klubben har hold for spillere i alle aldre. De yngste er et år og spiller babyhåndbold, mens de ældste spiller seniorhåndbold. Den store mangfoldighed oplever Jette Bitsch, der er kasserer i klubben, som grundlaget for et stærkt sammenhold.

“Her er plads til alle – både nybegyndere og elitespillere. De unge elitespillere er gode rollemodeller for de yngre spillere, og flere af ungdomsspillerene er også trænere for de yngste. Vi har også multihåndbold, som er et tilbud for børn med handicap, da de ikke skal udelukkes fra at dyrke en fantastisk sport,” siger hun og henviser til, at klubben er meget rummelig og har et godt trænings- og klubmiljø.

“Vi vil meget gerne have et endnu større overskud til at tage os af dem, som normalt ikke kommer i foreningslivet af den ene eller anden grund. Alle skal føle sig velkomne. Derfor vil vi gerne give spillerne nye materialer, forbedre faciliteterne endnu mere og ikke mindst sænke egenbetalingen til stævner, så alle kan komme med,” siger hun og håber, at den indgåede sponsoraftale med OK kan være med til at realisere klubbens drømme.

Lokale aktiviteter er OK
OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK også støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

“Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Fakta om OK og sponsoratet:

  • OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere
  • OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, brændstof, naturgas, varmepumper, solceller, el, mobiltelefoni og forsikringer
  • OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1.600 klubber og foreninger over hele landet. Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i SOS Børnebyerne samt Dansk Handicap Idræts-Forbund