En kold fredag formiddag ved Viby Idrætscenter, så alt fredeligt ud udenfor, men et væld af glade børn og unge, fyldt med skrig, hvin og klappen tog godt imod en, da man trådte indenfor i hallen.

Elever fra Viby Friskole, Peder Syv Skole, Dåstrup Skole og Gadstrup Skole var kampklar, efter at de i de forløbne uger havde afholdt et show på hver skole, og dagens PlayBack Finale show skulle finde den endelige vinder. Alle eleverne heppede med, lyd og lysshowet var gennemført og stemningen kunne kun, få enhver til at smile.

Efter ca. 1½ time fandt man frem til vinderen af finalen. Her var det 7.Y fra Gadstrup Skole som vandt den flotte playback-trofæ med nummeret “Stronger. På en flot 2. pladsen kom 2.B fra Peder Syv Skolen med nummeret “En for alle-alle for en”. Endeligt gik 3. pladsen gik til 3. klasse fra Viby Friskole med nummeret “Se Venedig og Dø”.

Om PLAYBACK.
Det er et samarbejde mellem Ungdomsskolen, KØR 10, KH-PRO og de 4 skoler (Dåstrup Skole, Gadstrup Skole, Peder Syv Skolen og Viby Friskole) i den sydlige del af kommunen. Hvert år deltager omkring 60 hold/klasser fra de forskellige skoler og de 3 bedste numre fra hvert indledende show mødes i den store Finale. Vinderen kan så kalde sig PlayBack vinder og hjemtage “Den Gyldne Node”. Læs mere her.

Dit Roskilde var med på sidelinjen. Se stemningsbilleder og video her. Foto: Emma Witte.