Brænder du for at lave aktiviteter og skabe rammer for hyggeligt samvær med børn? Vil du være med til at udvikle og sætte dit præg på et projekt, der ønsker at gøre en forskel for indlagte børn?

Så har du her muligheden for at blive frivillig i børnecaféen Klub Ohana på Sjællands Universitetshospital i Roskilde.

Sjællands Universitetshospital og Ungdommens Røde Kors (URK) søger engagerede frivillige mellem 18 og 30 år til aktiviteter og samvær med børn i børnecaféen Klub Ohana. Klub Ohana er en frivilligdrevet café for indlagte børn. Caféen skal fungere som et fristed, hvor børnene kan få et afbræk fra hverdagen og få ledt tankerne væk fra sygdom og behandling gennem sjove aktiviteter og samvær med andre unge og frivillige fra URK. Klubben har været lukket siden sommeren 2017, og søger nu nye ildsjæle til at få caféen op at køre igen.

Hospitalscaféen Klub Ohana er en del af det landsdækkende program Plads til Livet, som er et partnerskab mellem Ungdommens Røde Kors og Egmont Fonden. Projektet skal sikre, at ingen sygdomsramte børn og unge føler sig alene midt i en livskrise. Plads til Livet omfatter blandt andre unge- og børnecaféer på danske hospitaler og på børne- og ungdomspsykiatriske afdelinger.

Din indsats er afgørende. Er det noget for dig, så læs mere her. Samtaler forventes afholdt d. 8. januar.