BEVAR planlægger en event i Roskilde den 18.-19./11, hvor de søger frivillige til at klippe i kasserede ekstiler, og andre til at sy huer og vanter af dem. De hjælper værdigt trængende med resultaterne, og kloden af med affaldet.

BEVAR har modeller og skabeloner – og herefter er der fri fantasi i forhold til hvordan materialerne sammensættes. Ideen er så at der tænkes og skabes i sæt – det vil sige at man hele tiden klipper og syr, så man har to ENS huer eller to ENS par vanter.

Når eventen er forbi sættes tingene til salg. Køberen få én hue eller ét par vanter selv, og kopien donerer vi til værdigt trængende i Roskilde og omegn. Overskuddet fra salget vil gå til Røde Kors.

 

De har brug for frivillige, der vil:

• Deltage i eventen enten d. 18/11 eller d. 19/11. Eller begge dage. Opgaverne her er at lave kaffe, bage kage til de andre frivillige, klippe og sy.

• Man er meget velkommen til at medbringe symaskine, saks og andet tilbehør til eventen

• Man må meget gerne hjælpe med at planlægge eventen, særligt udbrede kendskabet til både eventen og dét at man kan købe sig en bæredygtig hue eller ét par vanter – og endda hjælpe en medborger i nød

Med 1T2 ønsker BEVAR at sætte fokus på affaldets værdi og at gøre noget godt for andre. Der vil således blive syet 2 identiske huer eller 2 par vanter, som så sælges til 1 person. 1T2 betyder, at 1 person køber én hue eller ét par vanter til sig selv og samtidig gør en god vintergerning, der gavner en anden person. Altså fra 1T2.

Skriv til info@bevar.dk hvis du ønsker at være frivillig til eventen, og hvilken dag, du ønsker at deltage. I kan følge med på siden 1T2 – vintergerninger med BEVAR.dk og deltage i begivenheden lige her.