Ingen dage er ens, lyder det fra jubilar, der nu fejrer 10 år med Matas som arbejdsplads.

I Matas på Ro’s Torv i Roskilde har Suna den 1. oktober 2017 10 års jubilæum som materialist i Matas kæden. Suna er 33 år og begyndte som elev i Matas Nørreport. Hun har arbejdet i butikken på Ro’s Torv i fire år.

Foto: Suna, Ro’s Torv i Roskilde fejrer 10 år i Matas.

“De 10 år er bare fløjet afsted, og det tror jeg er, fordi min hverdag er både sjov, varieret og fyldt med spændende udfordringer. Vores kunder her er rigtig søde, og jeg er glad for at kunne hjælpe dem med deres spørgsmål og problemer. Og så er jeg stolt af at være en del af Matas kæden, der prioriterer at rådgive kunderne og lige give dem den ekstra forkælelse, fortæller Suna.

Hun nævner, at hun også godt kan lide at arbejde et sted, hvor der lægges vægt på at tilbyde kunderne gode, skånsomme varer som fx Matas’ Stribeserie og de mange miljømærkede varer. I det hele taget er det et ekstra plus for Suna, at kæden har både kundernes sundhed og miljøet i fokus.

Butikschef for butikken, Nadia Lazrak supplerer: “Jeg er oprigtigt glad for, at vi har en så dedikeret og trofast en medarbejder som Suna – så et stort tillykke herfra med de 10 år i Matas kæden”.