Gimle søger en timelønnet kok til deres café med tiltrædelse 1. september 2017.

Gimle er Roskildes regionale spillested og ungdomskulturhus. De tilbyder Roskildes beboere en bred vifte af kulturelle arrangementer med kvalitet, indhold og mangfoldighed. Udover caféen har de en meget aktiv koncertsal med arrangementer mange gange hver uge.

Om dig:
Du brænder for at lave enkel, men lækker mad. Du synes det er sjovt når det går stærkt, du kan bevare overblikket og har stadig overskud til at grine. Kvalitet, service og faglig stolthed ligger dig nært, og du sætter en ære i altid kun at levere det bedste til dine gæster.

Du vil indgå i et team af en udlært kok som er på fuldtid, restaurations- og servicechefen, samt forskellige frivillige (især engelsktalende), som du har medansvar for at oplære.

De tilbyder:
En stilling på ca. 20 timer om ugen. Fri hver anden weekend. En spændende dynamisk og hyggelig arbejdsplads. Ansvar for oplæring af nye medarbejdere. Søde unge kolleger og frivillige. Fleksibel vagtplanlægning i samarbejde med den anden kok. Mulighed for at sætte personligt præg på køkkenets udvikling. Mulighed for at benytte Gimles udvalg af arrangementer.

Noget for dig? Læs resten af opslaget her. Ansøgningsfristen er løbende.