Pernille Damgaard Optik – Klædelig, ikke ”kædelig”

Pernilles forretning på Algade er ikke et lille led i en større optikerkæde. Pernille Damgaard ser det som en stor fordel at være en selvstændig optiker, fordi hun og medarbejderne går meget op i at give alle kunderne en rådgivning, som går ud fra kundens stil og ønsker og ikke ud fra, hvad der lige her og nu er på tilbud af stel og glas.

På sin hjemmeside siger Pernille Damgaard: ”Hvis du er til personlighed og kvalitet er Pernille Damgaard Optik lige noget for dig. Kom ind og bliv inspireret!” Og det er en invitation, som rigtig mange tager imod.

Lige nu har de tilbud på et udvalg af solbriller, så kig ind. Uanset hvad, så bliver du altid mødt med et dejligt smil og god kundeservice. Du kan følge med på facebook lige her.

%d bloggers like this: