Noget for dig?

Boserupgård Naturcenter er Roskilde Kommunes center for udeskole og friluftsliv. Naturcentret ligger midt i Boserup Skov, som er en del af Nationalpark Skjoldungernes Land. Naturcentret skal både servicere kommunens skoler, institutioner og foreninger, så flere får gode oplevelser i naturen.
Boserupgård Naturcenter tilbyder skræddersyet undervisning til alle kommunens skoler, så derfor har vi brug for en person, som er god til at omdanne læringsmål til konkrete undervisningsforløb i alle fag.
Som medarbejder på naturcentret indgår man i den daglige drift af naturcentret og er med til at stå for naturcentrets arrangementer. Der vil derfor også være en del praktiske opgaver og udviklingsopgaver indenfor skoleområdet.
Du forventes selvstændigt at kunne stå for projekter på naturcentret, fx planlægning og gennemførelse af valgfag i friluftsliv, ferieaktiviteter eller afholdelse af kurser.

Se mere her:

%d bloggers like this: