Som en del af sin afskedstournè, lagde Peter Belli lørdag den 10 juni l vejen forbi CosmosHallen.

Et veloplagt publikum i alle aldre havde fundet frem til Viby. De første var allerede at finde ved døren, en halv time før den blev åbnet.

Koncerten blev udsolgt dagen før, og i alt 410 nåede at få sig en billet, så det var en fyldt sal, der modtog den levende legende, Peter Belli. Koncerten startede til annonceret tid. Peter Belli og band spillede i to sæt, og sangene spændte som forventet bredt over de mange velkendte titler, som ”Arbejdsløs”, ”Blæksprutten” og ”Ulven Peter”. Allersidste ekstranummer: ”Bliv væk fra vores kvarter” vakte stærk genklang hos dem blandt publikum, der pt. er bekymrede for, hvordan Cosmos udvikler sig, når der skal bygges nyt.

Peter Belli leverede en sublim stemmepræstation og et nærvær med flere hyggelige samtaler med publikum. Bandet var velspillende, og lyden var genkendelig rå og upoleret, sådan som flere mindes den fra Peter Bellis storhedstid i Hit House.

Koncerten var et samarbejde mellem KulturCosmos og Gimle. Koncerten blev sponseret af CP ApS.

%d bloggers like this: