Otte hold fra Roskilde kvalificerede sig i weekenden til finalestævnerne i VM i Straffe og DM i Streetfodbold. Finalerne spilles på Rådhuspladsen i København den 24. og 25. juni.

Der var drama og kamp til stregen, da de indledende runder i VM i Straffe og DM i Streetfodbold fandt sted i Roskilde i weekenden.

 

VM i Straffe blev vundet af ‘Erhans Drenge’, som – sammen med de øvrige semifinalister – er kvalificeret til det store finalestævne på Rådhuspladsen i København. Her møder de semifinalisterne fra de øvrige indledende runder, som spilles i ni andre byer.

 

I DM i Streetfodbold vandt ‘FC Bajeren’ U15-drengerækken.

‘Lindenborg FC’ vandt U18-drengerækken. På pigesiden vandt ‘Support Team Odense’ U15-pigerækken, og ‘Lindenborg Chicks’ løb med sejren i U18-pigerækken. Alle vinderne er kvalificeret til det store finalestævne på Rådhuspladsen i København, hvor de kæmper mod vinderne fra de andre ni byer.

%d bloggers like this: