Elsker du at grille og hygge i haven? Så er der gode tilbud lige her.

Dyssegaardens Juletræsplantage har nemlig 50 % rabat på gGrillsteaks af limousinekød, mørbrad af frilandsgris og mMost fra Østergaard.

Derudover er der også masser af krogmodnede oksebøffer, lækre grillpølser af frilandsgris og frilandskyllinger. Ja, og meget mere, så gør dig selv en tjeneste at kig forbi. Så bliver du helt klar til den store grillaften.

Se mere her.

50% rabat i gårdbutikken?Del gerne❤Gårdbutikken fejrer det ??grillvejr med 50 % rabat på:- Grillsteaks af limousinekød- Mørbrad af frilandsgris.- Most fra ØstergaardDerudover har også masser af krogmodnede oksebøffer, lækre grillpølser af frilandsgris og frilandskyllinger.???Prøv fx vores tilbud med 10 pakker frilandskød for 399,-Vælg fx mellem:- 3 slags grillpølser- Hakket oksekød- Hakket svinekød- Koteletter- Schnitzler- Skinkekød i tern- Medister- Stegeflæsk- Stegeben- Vikingesteaks- Kamben til spareribsGårdbutikken på Dyssegaarden har åbent hver onsdag fra 15-18 og hver lørdag fra 10-14.?Vi ses i Dyssegaardens Gårdbutik og Dyssegaardens Jordbærtelt.Frederiksborgvej 570, 4000 Roskilde. Mellem Jyllinge og Gundsømagle.HilsenAlle os på Dyssegaarden

Opslået af Dyssegaardens Juletræsplantage på 20. juni 2017