Hør Chris McDonald: Sådan lykkes du med en ny livsstil

Kom og kickstart dit eget u-turn med et foredrag om, hvordan alle kan opnå en sund livsstil, skriver Roskilde Kommune i en pressemeddelelse.

 

Roskilde Kommune tilbyder gratis hjælp til borgerne, som kan få personlig hjælp og vejledning gennem app’en LIVA, hvis de vil arbejde med en sundere livsstil. Livsstilssygdomme som diabetes, hjertesygdomme og KOL, eller overvægt er en ubehagelig del af hverdagen for en del borgere. I tv-programmerne U-turn med Chris McDonald kan man se, at det er muligt at ændre sin livsstil, når man får den rigtige hjælp. Og ikke mindst bliver støttet undervejs af en engageret og professionel vejleder:

  • Det er rigtig svært at ændre livsstil. Man har brug for klare mål og nogen at tale med, både når det er svært, eller når der er fremgang, som skal fejres. Her kan LIVA-appen være et rigtig godt bidrag til de gode indsatser, vi allerede har på sundhedsområdet, siger Morten Gjerskov, formand for Sundheds- og Omsorgsudvalget i Roskilde Kommune.

Sundhedsapp’en LIVA er et pilotprojekt, som Roskilde Kommune gerne vil teste sammen med borgerne. I den anledning er der foredrag med Chris McDonald. Det foregår den 31. maj kl. 19-21 på Roskilde Katedralskole, Holbækvej 59. Foredraget er gratis, men du skal tilmelde dig på roskilde.liva-app.dk.