I er inviteret!

Traditionen tro vil mange ildsjæle møde op på Havsteensvej 11 i Roskilde, Lørdag d. 11. marts kl.13.00 for at være en del af dette års Kickoff til Dream City, der er åbent for alle.

Op mod 3.000 festivaldeltagere knytter sig hvert år til det fællesskab, som Dream City bygger på. Selvom festivalen kun varer en uge, har indbyggerne i flere måneder op til planlagt, bygget og forberedt hvert sit bidrag til fællesskabet. Dét er hvad Kickoff begivenheden markerer.

Blandt mange nye tiltag til dette års Dream City skal området bygges op efter et helt nyt kort. Indbyggerne i Dream City skal lære disse nye muligheder at kende og opbygge deres bidrag ud fra. Hvad Dream City ellers vil tilbyde dette år bliver præsenteret i løbet af dagen.

De fremmødte vil ligeledes kunne lade sig inspirere af drømmere uden for festivalen, der tillader sig at tænke stort. Ingrid Liboriussen vil tale om at realisere drømmen om en Metro Cityring, der binder København sammen på en ny og innovativ måde. Hanne Sejer sætter ord på drømmen at trække Tour De France til København.

Programmet for Dream City Kickoff er følgende:
13.00 Dørene åbner
13.15 Velkomsthilsen
13.30 Oplæg ved Metro cityringen // Ingrid Liboriussen
14.00 Oplæg ved Tour De France i København // Hanne Sejer
14.30 Pause
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
14.45 To forskellige taler på to forskellige etager
Øvre etage: Introduktion til dette års Roskilde tema “lighed” // Emilie Munck & Repræsentant fra Askovfonden
Nedre etage: Introduktion til the Dream City Buddy initiative
15.15 Dream City News // Maria
15.30 Den nye registreringsproces // Alexandra & Iben
16.30 Farvel

Dream City er et fællesskab etableret i 2012 på Roskilde Festival, der er drevet af festivaldeltagere. Det er placeret på campingplads H, der er et af festivalens mest centrale campingområder. Samfundet er baseret på bæredygtige og socialt ansvarlige drømme, hvor kerneværdier som statsborgerskab, innovation, samskabelse og mangfoldighed er centrale. Byen er drevet af kreative drømmere, der sammen skaber og opbygger et bæredygtigt samfund og naboskab, der giver unikke festivalminder for alle.