Både den 15. og 16. marts afholdt BørneCosmos babykoncert med Line Gaardmand. Begge koncerter nåede at blive meldt udsolgt, så der blev fyldt godt op med både store og små størrelser i det lille kulturhus på Søndergade i Viby.

Line Gaardmand havde til publikums store begejstring fat i flere slags instrumenter igennem koncerten. Lige fra trompet, harmonika og klaver. Musikken blev krydret med dejlig sang og andre fine sanseremedier.

Efterfølgende stod det på lækker kage til kaffen, men mange blev siddende på måtterne på gulvet, mens børnene hyggede sig i efterdønningerne af de mange indtryk. Blandt koncertgæsterne var også et par dagplejemødre. Nogle kom fra Jyllinge, andre fra Roskilde og Lejre og så naturlig de fleste fra Viby.

Fra KulturCosmos lyder det, at man vil fortsætte med at have fokus på denne nyopdagede målgruppe, og hver den første tirsdag i måneden vil der være babycafé kl. 10-12. Nogle gange i kombination med et arrangement på Viby bibliotek, men altid med åbent i CosmosHuset, Søndergade 13, 4130 Viby.