De er vilde med bordtennis i Roskilde Ældre Motion (RÆM), der netop har budt velkommen til medlem nummer 100.

Da Carsten Fredriksen mødte op for at spille bordtennis i Roskilde Kongrescenters hal d, blev han “Mr. 100”. Bordtennis for 60+’erne i Roskilde er nemlig så populært, at klubben nu har rundet medlem nummer 100.

“Det er dejligt, at interessen omkring bordtennis for 60+ er så stor. Jeg kan tydeligt se, at når foreningen styrkes, så vokser kræfterne frem. Alene de sidste par uger har vi fået to nye trænerassistenter, så vi nu er et trænerteam på fire. Og vi har plads til endnu flere”, siger Ole Hückelkamp, der er cheftræner hos RÆM.

Træning der batter på flere måder
Foreningen er en del af konceptet “BAT60+ – bordtennis resten af livet”. Her skal endnu flere seniorer i gang med bat og bold. Bag konceptet står DGI Bordtennis og Dansk Bordtennis Union.

“Bordtennis sætter ikke bare konditionen på prøve, men udfordrer også hjernen, så man får trænet reaktionsevne, balance og styrker musklerne. Alle kan være på tværs af form og ambition, fordi spillet kan varieres i tempo og intensitet”, siger Johannes Klentz Jørgensen fra DGI Bordtennis.

Hygge fastholder
En stor del af BAT60+ er fokus på fællesskabet med god tid til hyggeligt samvær før, under og efter træningen. Her viser foreningslivet for alvor sine forcer.

“Det er alfa omega, at der er plads til hygge, fællesskabet og det sociale omkring spillet. Det er den bedste måde at sørge for, at spillerne kommer igen. Hvis du ved, at dine klubkammerater venter på dig, så er det svært at blive hjemme”, siger Johannes Klentz Jørgensen.

Fejring

Roskilde Ældre Motions mange medlemmer er klar til at fejre sig selv den 31. januar 2017 kl.10.00 i Roskilde Kongrescenters hal d. Som altid med stopfyldte borde.

Kontaktinformation
Ole Hückelkamp, RÆM, tlf. 22 41 14 17