Politirapporten
Politirapporten

Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Roskilde Kommune i tidsrummet Aug 16, 2016 til Aug 24, 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-roskilde.dk

Færdselsuheld – Gundsømagle, Roskilde

Kl. 1954 forsøgte en 25-årig kvinde sig som bilist med sin storebror ved sin side. Kvinden førte bil på Holmehøjen, hvor hun med meget lav hastighed kørte ca. 10 meter, hvorefter hun fortsatte gennem haver før bilen standsede. Der skete ingen personskade.

Den 25-årige kvinde, der har bopæl i Norge, bliver sigtet for at have ført bil uden kørekort, og broderen vil blive sigtet for at have overladt føringen til en uden kørekort.

Færdselsuheld – Jyllinge, Roskilde.

Kl. 1617 skete et færdselsuheld i krydset Værebrovej og Blodhøjvej. En varebil kørte mod nordøst ad Værebrovej, hvor den svingede til venstre ad Blodhøjvej. Bilen blev ført af en 53-årig mand fra Greve. Under svingningen påkørte bilen en 72-årig mandlig cyklist fra Jyllinge, der blev slæbt flere meter under varebilen. Den 72-årige blev bragt til Rigshospitalet.

Han kom alvorligt til skade, men politiet fik i løbet af aftenen oplysninger om, at skaderne ikke var livstruende.

Brand – Jyllinge, Roskilde.

Kl. 1411 kørte politi og brandvæsen til Bygvej, hvor der var brand i et skur ved en bolig. Brandvæsenet konstaterede, at der var eksploderet en gasflaske inde i skuret og en 76-årig kvinde og en 87-årig mand blev forbrændt som følge af branden. Kvinden kom frem til skuret og så, at der var ild i hendes mands tøj. Manden havde været i gang med noget arbejde i skuret. Begge blev forbrændt, og begge bragt til Rigshospitalet til behandling. Deres tilstand kendes ikke nærmere.

Politiet undersøger stedet nærmere for at finde den eksakte årsag til eksplosionen.

Narkopåvirket bilist – Roskilde.

Kl. 1655 standsede politiet en bil på Holbækmotorvejen ved Roskilde. Bilen blev ført af en 49-årig mand fra Kalundborg, der var påvirket af narkotika. Han fik derfor udtaget en blodprøve.

Narkopåvirket bilist – Roskilde.

Kl. 0018 anholdt politiet en 23-årig mand fra Roskilde, der blev standset på Tjørneparken. Manden havde i forvejen kørselsforbud, og han var påvirket af narkotika. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Udlændingekontrol – Roskilde.

Kl. 1230 til 1315 var politiets udlændingeafdeling sammen med Arbejdstilsynet og Skat på kontrol på virksomheder for udenlandsk arbejdskraft. De tre myndigheder besøgte et hotel i Roskilde, hvor alt viste sig at være i den skønneste orden.

Myndighederne laver med jævne mellemrum kontroller i forskellige firmaer for at se, om der arbejder personer, der ikke har tilladelse til at arbejde, og som firmaer ikke har registreret som ansatte.

Narkokørsel – Roskilde.

Kl. 1340 anholdt politiet en 37-årig mand fra København, der blev standset på Frederiksborgvej i sin bil. Han var påvirket af narkotika og fik derfor udtaget en blodprøve.

Blufærdighedskrænkelse – Roskilde.

Kl. 1436 kørte en 16-årig dreng fra Roskilde med bus 201A fra Roskilde mod Svogerslev. Ved siden af drengen satte en mand sig, der undervejs begyndte at beføle drengen i skridtet uden for bukserne. Drengen skubbede manden væk, og han stod kort tid efter af bussen.

Manden beskrives som: Mand, 30-40 år, fedladen, kronraget, talte dansk, iført en lyserød bluse og havde hvide hovedtelefoner for ørene. Intet yderligere om påklædning. Manden talte dansk.

Færdselsuheld – Holbækmotorvejen, Roskilde.

Kl. 1601 skete et færdselsuheld på Holbækmotorvejen ved tilkørsel 9 i vestgående retning, hvor en personbil, der blev ført af en 26-årig mand fra Brønshøj bremsede op, som følge af langsomkørende trafik. Den 26-åriges bil blev påkørt bagfra af en 30-årig mand fra Hvalsø. Forinden havde den 30-årige overhalet et par andre biler indenom. Der skete kun materiel skade ved uheldet, der førte til lukning af motorvejen i en kortere periode.

Narkokørsel – Roskilde.

Kl. 2110 anholdt politiet en 22-årig mand fra Roskilde, der kørte i en bil på Sankt Hans Gade. Han var påvirket af narkotika og fik derfor udtaget en blodprøve.

Indbrud i perioden
Gundsølillevej, Gundsølille, Roskilde
Roskildevej, Ringsted
Industrivej, Roskilde
Bytoften, Roskilde
Københavnsvej, Roskilde
Algade, Roskilde
Stændertorvet, Roskilde
Kildehusvej, Roskilde
Øde-Hastrup-Vej, Vor Frue, Roskilde
Nyborgvej, Himmelev, Roskilde
Nattergalevej, Viby