Der er sket 13 uheld siden 2005 – hvoraf de ni har været med cyklister – i rundkørslen Møllehusvej/Helligkorssvej/Fælledvej. Derfor bliver kørebanen nu gjort smallere for at dæmpe hastigheden og gøre cyklisterne tydeligere for bilerne.
Rundkørslen er helt lukket i uge 42 for at udføre arbejdet.

Ombygning af rundkørslen er øverst på listen over de mest presserende trafiksikkerhedsprojekter i kommunen. Ikke mindst fordi der er mange skolebørn, der bruger den hver dag. Nu bliver de 5 heller og cykelstierne trukket længere ind mod rundkørslen. Samtidig bliver vejarealet omkring rotunden smallere, så bilernes hastighed bliver lavere.

Rundkørslen lukkes fra fredag den 9. oktober kl. 18 for al trafik. Der åbnes igen mandag den 19. oktober kl. 6. Det vil dog være muligt for fodgængere at passere rundkørslen. Der vil foregå arbejde mellem kl. 7 til 20 på alle dage – også i weekenderne.

Omkørselsveje lukning af rundkørslen Møllehusvej_Helligjkorsvej (3)

Efter åbningen den 19. oktober vil der fortsat blive arbejdet med at ombygge rundkørslen, dog uden at det vil genere trafikken undervejs. Hele anlægsarbejdet forventes færdigt i slutningen af november.

Busserne 202A, 206 bliver omlagt i perioden og vil køre via Kildehusvej og Ahornvej. Linje 206 fortsætter ad Ahornvej og Lindevej.
205 kører fra Jernbanegade til Ringstedgade og videre på Holbækvej til Rønnebærparken/Æblehaven.
Der bliver derfor parkerings- og standsningsforbud på Ahornvej i begge sider og på Kildehusvej i den ene side. Der oprettes et midlertidigt busstoppested på Ahornvej, mens stoppestederne nærmest rundkørslerne på Helligkorsvej (alle tre busser), på Møllehusvej (bus 202A og 206) og Fælledvej (205) bliver midlertidigt nedlagt.

Gennemkørselsforbuddet i Hedegade (mellem Møllehusvej og Byvolden) og på Kildehusvej (frem til Ahornvej) bliver midlertidigt ophævet i perioden.