Britta CarlRoskilde Kommune har ansat Britta Carl som dagtilbudschef fra 1. oktober 2015. Britta Carl har senest gennem 12 år været dagtilbudschef i Odense Kommune.

– Jeg er rigtig glad for, at vi med Britta Carl får en erfaren og kompetent leder med gode dokumenterede resultater indenfor småbørnsområdet. Hun har samtidig et både bredt og relevant netværk, som kan blive et stort aktiv, når hun nu skal stå i spidsen for udvikling, kvalitet og læring i kommunens tilbud til de 0-6 årige, siger velfærdsdirektør Yvonne Barnholdt.

Det har Britta Carl gode forudsætninger for. Hun har været en drivende kraft på flere områder og har bl.a. været med til at udvikle en metode til systematisk vurdering af den pædagogiske kvalitet i dagtilbud. Hun har også en langvarig karriere som offentlig leder i bagagen og har i Odense Kommune været først med indførelse af områdeledelse.

– Jeg oplever Roskilde Kommune som en spændende og attraktiv Kommune, der har store ambitioner på hele Velfærdsområdet. De ambitioner gælder også for dagtilbudsområdet. Jeg glæder mig til, sammen med de mange engagerede medarbejdere, at videreudvikle området til gavn for de mange børn og forældre, som dagligt har deres gang i dagtilbuddene, siger Britta Carl.