Igen i år er der helsemesse på Gulddysse Kulturgård. Holdet bag Fjordens Helsemesse gentager sidste års succes og vil lørdag og søndag den 12. og 13. september, fra kl. 10.00 – 16.30, sætte fokus på, hvordan borgerne i Roskilde Nord får mulighed for at få inspiration til at have det godt. Det er et netværk af dygtige lokale behandlere, som arrangerer messen og deres vision er at sprede kendskab til alle de helbredsfremmende tilbud, der eksisterer i lokalområdet.

Messe gruppenPå de 14 stande kan du bestille tid til prøvebehandlinger à 20 minutters varighed. Tilbuddene spænder vidt fra zoneterapi og massage over kost, healing og biopati til energiterapi, mindfuldness for børn og clairvoyance, blot for at nævne et udpluk af tilbuddene. ”Kom og bliv inspireret og nyd livet i caféen i det grønne”, siger Helle Clark, initiativtager til Fjordens Helse Messe.

Der vil være et bredt udvalg af gratis workshops, events og spændende foredrag, lige fra ”Farvernes betydning”, ”Hvordan fordufter muskelsmerter”, til ”Kvinders overgangsalder”. Du kan også nyde stille musik i Hjerterummet samt opleve blid harpemusik live. Der er ingen tilmelding og pladserne tildeles efter først til mølle princippet. Se det fulde program på www.fjordenshelse.dk.

Fjordens Helse Messe er en gave og der er derfor ganske GRATIS entré. Du har mulighed for at give gaven videre i form af en donation på dagen til Danske Hospitalsklovne, som Fjordens Helse Messe sidste år støttede med 7.000 kroner. Der vil være lotteri med mange gode præmier fra sponsorer i det lokale område.

Alle er velkomne. Der er masser af tilbud til hele familien, børn som voksne og som bare én af nyhederne i år tilbyder messen også kendskab til behandling af hund og kat.