kursusAnsøgningsfristen til Billedkunstnerisk Grundkursus er den 11. maj 2015. Så hvis du er mellem 18 og 25 år og kunne tænke dig en kreativ fremtid, er det bare med at få meldt sig til BGK.

Skolen tilbyder talentudvikling til unge mennesker inden for kreative rammer. BGK Midt & Vest er for dig som ønsker at søge ind på kunstakademiet, arkitektskolen, designskolen eller andre videregående, kunstneriske uddannelser. Skolens afdelinger ligger i Ringsted, Roskilde og Holbæk, og der optages årligt omkring 10-12 elever på hver afdeling. BGK er en kreativ skole, ved siden at din ungdomsuddannelse.

Det koster 5000 kr. pr. elev pr. skoleår at deltage i kurset som varer 3 år, bestående af 6 semestre. Lektionerne skemalægges som 2 dage af 3-4 lektioner ugentlig, plus undervisningsweekender og ture til ind og – udland. Undervisningen foretages af kompetente lærer og kunstnere, i alt 432 lektioner pr. skoleår.

Den 11. maj er der ansøgningsfrist til skolen. For at tilmelde dig, skal du levere seks værker; det kan være tegninger, billeder, malerier, fotos, skulpturer, video, dvd eller andet. Kun fantasien sætter grænser.

Tilmelding modtages kl. 16-17.30 på Stændertorvet 3D i Roskilde. Læs mere om kurset og tilmelding her.

/Stine Amanda